Viktig lördag ...

Munktorp Bk har sin årliga trekamp på lördag ...

Innebandy - Basket - Fotboll .... 5 lag, alla möter alla i samtliga 3 idrotter... det brukar vara riktigt hett ... och oftast så vinner det laget jag är med i ... inte alltid, men oftast ... på 9 försök har jag 5 segrar ... ett helt ok facit och givetvis är jag den segerrikaste genom tiderna :)

trekampen "föddes" under början på 90-talet ... Christer "Katten" Jansson och Johan Håkansson införde den ... men det blev ingen årlig tradition fören vi på allvarl tog tag i det säsongen 98.... efter den säsongen har det endast missats under två säsonger ...säsonger då dåvarande tränare tyckt skaderisken är för stor ... vilket nog är helt sant :)

Innebandyn är den lugnste delen ... även om istortsett allt är tillåtet... dock blir det ett jävla liv om någon tar med handen, det är det grövsta regelbrott du kan göra... kasta klubban är inte heller tillåtet, men en glidtackling eller en perfekt "bröstvärmare" är helt ok :)

Basket .. eller rygby med korgar kanske vi ska kalla det... stegfel vad är det ? hoppskott tas på egen risk och att påstå det är tufft under korgarna är ingen överdrift ... jag är helt kass på riktig basket ... betydligt vassare i den här formen av basket :)

Det avslutas med Fotboll ... en i Munktorp klassisk "plint" fotboll .... tacklingar i alla dess former är tillåtet... det kan gå riktigt hett till även om det har lugnat ner sig lite med åren .. som  hetast var det i slutet av 90-talet då det fanns många "idioter" i laget :)

Segrande lag får sina namn på den otroligt vackra vandringspokal som finns på Tallåsen ... samt givetvis äran att kunna håna övriga ett helt år ... dags för seger för min del i år ... vann INTE förra året ...

Det laget som kommer sist har städning på Tallåsen under söndagen ...

Efter trekampen bjuds spelarna på Ärtsoppa med tillhörande dryck ... Mamma Juhlin står alltid för ärtsoppan och den är otroligt god... jag äter endast ärtsoppa en gång per år ...

Munktorp har träningsmatch kl 11.00 på krillan samma dag (lördag) men det är bara uppvärmning inför trekampen :)
Tillberga står för motståndet ... ett Div 5 lag som minst sagt värvat bra inför årets säsong !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0