Stenman behöver aldrig känna - Tänk om ....

Jag är övertygad att det finns fler än jag som har tänkt tanken ... -Tänk om ... 
Dom flesta idrottsdrömmar "dör" i dom övre tonåren .. då man till sin stora fasa inser att .. nej ... jag kommer aldrig lira i NHL, kommer aldrig spela i allsvenskan eller vara med i landslaget ... man hittar sin plats i idrotten ändå (oftast) och har jävligt kul även längre ner i seriesystemet! Även Himmeta har kul när dom lirar :)
Men ... visst har ni tänkt tanken .. - TÄNK OM ...
Tänk om jag hade gått till VSK när jag hade chansen .... - Tänk om jag inte hade gjort illa knät borta mot Sura ....
Jag är inte ensam om att tänka så ... jag lovar ...
Stenman behöver aldrig tänk så .... Stenman är ett ettablerat fotbollsproffs som lever den dröm vi andra fick krossad ... RESPEKT !!!!
Via pojklaget i Munktorp upp i A laget, Debut hösten 97 borta mot Hamre MM, Dominant i A laget säsongen efter endast 15 år gammal .... vi (MBK) vann div 6 utan poängförlust och Stenman var tillsammans med Fredrik Gustavsson (MBK/KFF) lagets bästa spelare... på sommaren provtränade Stenman först med Öster IF sen med Västerås SK .... Öster fixade jag via Jan "Lill damma" Mattsson, Öster ville ha Stenman men närheten till VSK spelade stor roll i så unga år .. det gick ju rätt bra det med :) Via VSK  J till VSK A ... vidare till Elfsborg ... Djurgården (SM Guld  x 2 och Cup Guld ) ut i den stora världen till Leverkusen och Landslaget .. med i VM truppen 06 i Tyskland ... STORT!!! sen vidare till nuvarande klubben Groningen i Holland.
Stenman har gjort en fantastisk resa från Tallåsen och han har inte rest klart än .. han har många år kvar som proffs!
Vi (jag skriver vi ) är många som haft del i Stenmans framgångar, jag är stolt över den lilla biten jag har bidragit till att Fredrik aldrig behöver tänka .. - TÄNK OM  .... 
Det finns alltid folk som är avundsjuka på framgångsrika människor ... hur många ggr har inte vi som Känner Stenman fått höra från "folk som vet"  att - Han är inte så bra .. - Han är stöddig ... mm mm ... den ena osanningen efter den andra enbart pga AVUNDSJUKA !
Jag vill rikta några ord till er som är just dom som "tror sig veta" .... 
Släpp ölen ... ta ur handen ur Chipspåsen  ... skapa er något eget ni kan vara stolta över... Stenman är den största fotbollsspelaren Köpingstrakten fått fram i modern tid.. så är det .. oavsett vad ni tror er veta ...
För övrigt så törs jag påstå att om Stenman får välja en "bra kväll" så väljer han hellre en grillkväll  på Niklas Johanssons nybygda veranda med sina polare från Munktorp  än en kväll på någon kändiskrog uppe i stockholm ... för Stenman är inte som en del tror .. dryg .. Stenman är en Väluppfostrad kille med stort självförtroende och fortfarande bägge fötterna på jorden ... i min värld kommer Fredrik Stenman alltid vara KUNG ... han lever ju det liv jag och så många andra skulle vilja göra eller velat gjort .. eller hur :)

Fel av mig !

Ibland blir det fel .. sorry .. har fått en kommentar av "sigge" ang kubben .. Sigge" har faktist rätt, han lyckades slå mig en gång ... måste ha förträngt det .. ber om ursäkt till er alla men framför allt till "Sigge" ....
Frank P (mv KFF) lyckades vinna en "förkortad" match .. men den räknar jag inte :) Måste dock erkänna att Frank är den näst bästa kubbspelaren jag sett.... Vi var på väg till Gotland för att spela SM för ett par år sedan, kanske dags att ta upp dom planerna igen! Men man måste vara 3 st ... så finns det någon som känner sig manad att bilda ett grymt kubblag med mig och Frank så har av dig/er :)

Lugn dag !

onsdagar är min "lugna dag" i veckan ... endast ett ben/mag pass på Nautilus + en Golfrunda .... riktigt "slö" dag .. behövs ibland! Dock är dom lugna onsdagarna snart över då div 4 kommer ha nästan alla matcher på just onsdagar .. KBK - MBK nästa ons..

United

Man United till final .. som jag trodde.. bra match ? ... nja .. sett bättre men absolut sämre med .. grymt snyggt mål även om framspelningen inte höll världsklass, Messi grym med boll .... hyffsat bra man är om man dominerar på det sättet i en match på den här nivån ... Tror på en bättre match i morgon, Liverpool har ett otroligt facit i C.L dom senaste åren .. kan en viss norrman bara nicka bollen i rätt mål så har dom en stor chans att gå till final igen.

Kubb !

Alla har vi något som vi är riktigt bra på... dessvärre för mig så är den saken Kubb  ... inga stora pengar eller mycket publik i den "sporten" ... men .. jag har aldrig förlorat en match "man mot man" .... nej Frank  Pettersson (Mv KFF) du vann aldrig trots ca 50 försök ... Friskvård på jobbet idag med eleverna, Kubb på malmön.. givetvis seger för mitt lag, "bäret" och Calle J kunde inte riktigt hota .... länge sen jag lirade så träffprocenten var inte mer än ca 75-80 % .. kan bättre ...
Om 25-30 år "äger jag" Bouleplan i bivurparken ... är nästan lika grym i Boule som i kubb ... kommer "pika" som pensionär :)
17.00 träning IP med KFF, lånar in "supermario" från MBK för att få två målvakter på träningen idag, Johan K står för KFF juniorer och Frank P har feber.... bra att träna två lag ibland:)
19.00 Inlines med Calle J, sen gör jag som så många andra och slänger mig i soffan för att titta på "the best of the best" .... Champions League ... United tar sig till final idag!

Allsvenskan

8 omg spelade, Kalmar i topp på 19 poäng ... ändå får dom (som vanligt) kritik för att spela tråkigt ...
Till alla er som gnäller ... hur kul vore det om alla lag försökte spela likadant? Rolig fotboll ... vad är det? Är det bara lag som alltid försöker hålla bollen inom laget via kortpassningar alltid ha med mycket folk i anfallen och har bollen 65% av matchen .. är det bara dom lagen som spelar rolig fotboll? Själv tycker jag att dom lagen som använder sina spelares kunskaper på bästa sätt lirar rolig fotboll, mycket mål = roligt ! Det är ju just mixen mellan "spelande" lag och "grötgäng" som gör det spännande och intressant! Tränar ju själv två lag som spelar helt olika ... KFF har mycket boll och är ett passningssäkert lag, MBK sliter och kontrar i 90 min .... vad som är roligast? att VINNA ... hur spelar ingen roll, Skulle vi byta spelsätt på mina två lag skulle det vara mindre roligt för bägge lagen... man ska göra det man är bra på!
Så sluta gnäll på Kalmar och Ljungskile ... dom gör det dom är bra på och det funkar! Hur roliga är dom "spelande" lagen AIK och Hammarby att se på i år ... AIK 12 poäng och 5 mål ... roligt ? nja ... Hammarby 11 poäng .. "lirarnaslag" jo jag tackar...
Emir Bajrami, lirar och gör det bra .. grymt kul för han själv men givetvis även för Köping FF och alla ledare som vart med att utveckla honom till en allsvensk spelare (nej jag har själv aldrig tränat Emir)
Henke Larsson, grym igår ... EM ?? Självklart tycker jag ... 37 år ung ... fortfarande snabb och målfarlig ,men låt bli straffarna även i landslaget, (satt på V.I.P läktaren under VM och såg missen) Em är endast 3 veckor, självklart kan Henke hålla klass i 3 veckor ... lira EM henke !
Rena vilodagen för mig själv idag ... bara ett gympass och träning med Köping ... känns lite .. blir nog en timme på inlines tillsammans med Calle Johansson, han behöver ju lite hjälp med att få upp tempot nu när han kliver upp i seriesystemet ...

Förlust !

Efter 15 raka matcher för Köping F,(alla matcher A+B serie och trän) utan förlust så blev det 0-1 ikväll mot Västerås BK 30 i Elitreservlagsserien.
En högst medioker match där ändå KFF var det lite bättre laget rent spelmässigt ...men .. det är ju målen som räknas, BK 30 har många unga killar som borde kunna göra bra ifrån sig i div 4!
Många borta från KFF träningen idag ... endast 5 st från startelvan tränade ... resterande 6 hade förhinder.. sjukdom och skador, dock ingen anl till oro inför helgen!
KFF och MBK tränade tillsammans idag, blev spel på fullstor plan i ca 55 min... MBKs startelva (nästan) mot 5 av KFFs plus "övriga" munktorpare ... resultat ... 4-3 till "mixlaget" ... och oavsett vad Micke G säger så gjorde jag en tunnel på honom .. snyggt var det :)
Första träningen på naturgräs var det för Munktorparna, och tro mig .. det är en jävla skillnad ... även för ett lag som MBK som inte alls försöker hålla bollen lika mycket som KFF, så Juborg ... mycket av anl till KFFs mindre bra spel i lördags var pga "grästuvor" :) MBK - IFK Västerås 15.00 torsdag på Tallåsen, skönspel .. nja .. tveksamt ... kommer flyga en del västeråsare och en och annan "kotte" :)
Dags för sporten nu, Djurgården fick tydligen slita för att besegra Ljungskile.


Ny karriär !

Det kommer snackas bowling på KBKs träning i kväll ... ass tränare Tomas "egga" Palmqvist bjöds på en uppvisning under sin lunch i Köpings bowlinghall.
Jag ger upp ... inte en miss efter 6 rutor .. 180 poäng .. ändå inte i närheten .. Mattias "Bissen" Larsson slaktade mig på bowlingen .. 236 p i sista omg...
IKW, BK Scheele, Forsby finns säkert någon mer ... det är bara att värva .. "Bissen" är tråkigt bra :)
Bowling kan man ju hålla på med länge .. en ny Karriär för "Bissen" ???
Vill inte vara elak mot Calle Johansson så jag nämner inte hans poäng.....

Avundsjuk !!!

måndagen är igång ... dagens gym pass funkade bra, är  trevligt att träna på morgonen... man träffar ofta samma folk och snackar lite "skit", blev dock lite lätt avundsjuk när jag var på Nautilus i morse .... hela "familjen Nautilus" ska åka till Thailand ... i en månad ... grymt skönt! Gäller att KBK lirarna håller sig hela under den tiden, "vargen" är ju den som hjälper dom vid skador, eller Björklund kanske flyger ner dom skadade spelare för behandling till Thailand :)

Bra fart på träningen för åk 3 idag ... liten klass, bara 8 st .... dock nästan alltid bara 6 st på plats .... Kolsva, Munktorp, Köping FF 2 lirare var ... bra fart,kvalite,plan och fint väder .. skönt jobb man har en sån här dag :)
Snart dags att sätta "bissen" på plats i bowlinghallen ... kommer krävas 320 på två serier för seger .. fixar jag en bra dag .. en dålig dag får jag slita för pinsamma 200 .... hoppas på en bra dag .. man vet aldrig med bowling .. mystisk "sport"

Snart måndag

söndag kväll då gäller det att förbereda inför måndagen .... 4 fotbollspass och ett gym pass ska hinnas med.. plus viktig bowling ..
06.15 = gym, Armar och bröst står på programet.
08.15 = fotbollsträning med Ullvi åk 3, Bröderna Skoglund mfl.
12.00 = Bowling med eleverna på K2 ... samt "bäret", "Bissen" och Calle J ... viktigt.. dags för mig att vinna nu .. va ett tag sen.... "bissen" är vass...
13.50 = Fotbollsträning med Ullvi åk 2, Erik Gustavsson MBKs suveräna mittback senast mot Hallsta, Jim Eriksson Kolsva mfl.
17.00 = Fotbollsträning med Köping FF och MBK ... bägge lagens "startelvor" kommer träna ihop på måndagen ...
19.00 = Köping FF har match i Elitreservlagsserien ...
 Ca 21.30 landar man hemma igen, en helt normal måndag .. för mig ..
Jobbigast med alla träningar är att hinna äta mellan passen, blir lagad mat 3-4 ggr på en dag plus en hel del proteindryck.
Skönt med kort arbetsvecka .. kommer man hinna med en och annan golfrunda :) 18 hål onsdag och 36 hål fredag borde man hinna med ...


Aj aj .. Obra ....

Golfen gick mindre bra,stryk med ett slag av Ordförande Thord Gustavsson ... vann dock över Bruhn men slagmässigt ingen höjdare ... dagens bästa slag, en Hybrid på hål 12 ca 1.5 meter från flagg, enkel birdie :) dagens sämsta slag ... finns ett par att välja mellan, utslaget på 2an gick kort och mycket höger :( plikt och i på 2 över .. aj aj .. blir bättre i sommar när man hinner lira lite mer! Banan håller hög klass för att vara så tidigt på säsongen, vi kommer nog vara ett par som höjer vårat hcp under säsongen ... banan är svårare i år, håll 8 blir klurigt men riktigt roligt! sen gör ju den nya "slopen" att alla tappar ett par slag .... jag har 7 slag nu .. känns orealistiskt! kommer närma mig det magiska 10.0 ... men från "fel" håll den här gången ...

Övriga lag !

Finns ju fler lokala lag som fått en riktigt bra start på säsongen.
Arboga Södra har börjat med två segrar .... starkt! 6 mycket viktiga och sköna poäng mot två förmodade bottenlag, en riktig drömstart på säsongen även för Södra.
Kungsör BK kommer garanterat slåss om seriesegern och började med att ganska enkelt (enl mina källor) vinna över förmodade topplaget IK Franke med 2-0, Att vi i MBK sen tog alla poängen av HSK var säkert något som just Kungsör gillade :) har svårt att se något annat lag än dom tre  (inte MBK) som seriesegrare i div 4!
Kolsva .... stryk 2-3 mot Sala ... aj aj ... Sala är ett av lagen som Kolsva (och MBK) bör ha bakom sig ... jobbig start på säsongen....
Västerås Sk som tränas av en god vän till mig, Köpingsbekante Hans "handsken" Johansson , Förlorade första matchen men vann igår på nya hemma arenan med 2-0! Hela länet behöver att det går bra för VSK oavsett vad dom flesta tycker om just den klubben ... jag önskar "handsken" och VSK allt gott under säsongen! Just "Handsken" finns det många roliga historier om .. skön lirare när man känner honom :) En av dom roligaste historier om "handsken" är när han lurade en en mindre begåvad reporter på VLT .... "handsken" var ass tränare för just VSK för ganska många år sedan, VSK hade lirat B match borta mot Enköping (om jag mins rätt)  reporten ringde för att få resultatet och "handsken" blev lite "full i fan" (har mycket roligt för sig :) så han drog till med att VSK hade vunnit med 10-0 och att han själv hade hängt 6 av dom ... "handsken" har vart jävligt duktig men hade slutat lirat vid den här tidpunkten ... Reporten kollade aldrig upp sanningen i vad han nyss fått reda på .. dagen efter stog det att läsa i VLT - Handsken 6 mål gör come back i VSK ... lite elakt .. mycket roligt :) så Juborg ... du får se upp ... kanske drar en "handsken" nån gång :)
Lyckades ganska bra med att ta det lugnt igår ... väldigt sällan jag dricker nu för tiden och jag är oförtjänt bakis :( blir en golf runda nu med Andreas Bruhn och Thord Gustavsson ... trots att jag är bakis ska jag väll kunna spöa" dom två :) återkommer om det ... vill gå på 77 slag idag .. tror det blir 10 till ...


87 min .... DROZZE !!!!!

Vilken härlig seger !!!
Ska väll direkt erkänna att jag tycker Syrrianska var det bättre laget idag .... vi fick inte alls igång det spel vi har haft tidigare under säsongen, största anl till det ... planen ... förstå mig rätt ... IP är fin för att vara den här årstiden, riktigt fin,men .... det är en enorm skillnad mot konstgräs.
Vi var beredda på det och inställda på att få slita för 3 poäng .... och det fick vi göra :)
Johan L - "Julle" - Andre = tre gryma glidtacklingar som förhindrade riktigt farliga lägen ...
Drozze ... nickade in segermålet med 3 min kvar ... skönt för laget,mig men nog ändå skönare för just Drozze...
Just dom här matcherna när vi INTE spelar bra, dom har vi haft problem att ta poäng i .. nu tar vi tre .. det är vi väldigt nöjda med!
Grym inställning grabbar, härligt!!!!!!!
40 årsfest på gång nu , Cia fyller "gammal".... Grattis!
Gäller att ta det lite lugnt i kväll ... golf som gäller imorgon! jag brukar ha "vissa" problem att ta det just lugnt ... ska göra ett gott försök :)

Ny dag, Ny match, Nytt lag!

Efter gårdagens urladdning med Munktorp är det nu dags att ladda om för match med Köping FF.
Känner mig oförskämt pigg trots blytunga ben igår ... har hunnit med ett lättare pass på rollerblades och lunch med KFF truppen.
Underbart med mycket matcher! Det är ju matcherna man"lever" för.... eller hur?
Bra väder och ett KFF i kanonform, törs man hoppas på mycket folk uppe på IP? 400,500? eller är det att hoppas på för mycket?
Hela truppen riktar ett stor tack till Martin Pennerborn.... nyklippt matchplan ska bli kanon!
Leffe lirade sista 15 igår och gjorde som vanligt en stabil insatts, 41 är ingen ålder....
Sjölund är smärfri... när han går ... får se på uppvärmningen om det känns lika bra vid tuffare belasttning.
Klarar vi av att hålla samma kvalite och inställning som senast då är 3 poäng nära... slappnar vi av och blir bekväma åker Syrianska hem med alla poäng ... det är upptill oss själva ... ödmjukhet= 3poäng! :)
Som vanligt gäller - FOKUS - VILJA - KVALITE ... tror jag säger dom orden mer än en gång i veckan till spelarna :)
snart bara 2 timmar kvar till match ... hatar verkligen väntan innan match ....
15.00 Köpings IP ... se till att vara där!

SEGER !!!!

Hallstahammar - Munktorp BK : 2 - 3 ( 0-0 )
Grym inställning av hela MBK gav tre sköna poäng!
Hallsta var bättre i nästan allt .... men inställningen hos MBK lirarna var bättre än hos hallsta och förmågan att placera bollen i nät var ju bevisligen MBK bättre på ...
Hallsta har ett bra div 4 lag, ett riktigt bra lag... det gick fort ute på plan idag ....
Fritte två mål,Fager 1
Erik Gustavsson ... "genombrott" på seniornivå... grym idag som mittback.
Sebbe ensam forward och ett ständigt hot för hallsta, inga mål men 2 fina ass!
Mario utmärkt i mål !!
Själv gick jag av plan efter ca 70 min med "ganska" tunga ben, blev mycket löpa och lite boll idag ... grymt trött blev jag :)
Fotbollslivet leker rätt skönt nu :)
Adolfsberg - Örebro SK U : 2 - 2 .... ett resultat vi i KFF gillar! Seger imorgon mot Örebro syrianska och vi kan använda ordet drömstart ... men vi måste vara "ödmjuka" för att fixa det .. glöm inte det grabbar :)
För att citera en lite kändare tränare än jag - Idag sprang vi ända in i kaklet! Härligt gubbar !!!!!!

Sjölund / Humle

Har precis haft ett lovande samtal med Sjölund och Humle.
Sjölunds medverkan imorgon ser betydligt ljusare ut just nu!
Matchuppvärmningen får avgöra!

Dags att röra sig mot Hallstahammar nu ... "Chipsrune" är nog ombytt :)

"Chipsrune"

Dagens stora fråga .... kommer Leif Andersson(Chipsrune) lira för Munktorp i kväll?
Tanken är, Leffe in på alla hörnor istället för mig själv som är helt talanglös i luftspelet!
Möte nyss leffe i bilen, han såg Laddad ut .... Dock så verkar Leffe tveka lite, några timmar kvar för mig att övetala honom !

Jag själv !

540249-1

Sjölund !

Spela eller inte ... Martin Sjölunds medverkan i morgondagens match mot Örebro Syrianska är högst osäker.
Sjölund blev stämplad i matchen mot ÖSK u och har hela veckan gått på behandling hos Christer Humle.(Slottspraktiken)
Vi tar beslut imorgon lördag om det blir spel eller inte , Som tränare är det mycket skönt att ha en sån som Humle kopplad till laget då dessa svåra beslut blir mer genomtänkta än om man tar dom själv tillsammans med spelaren.
Givetvis vill jag ha Sjölund med på plan i morgon ... men ... vill inte riskera att han förvärrar skadan och missar fler matcher än nödvändigt ! Christer Humle får sista ordet vad gäller spel eller inte ....
Vem ersätter ?! Vi (jag och Leffe+ övriga ledarstaben) har ett par tänkbara alt , Dennis Henic in på topp och övriga laget detsamma som senast , "Degan" upp på topp och in med Philip Hirvelä eller "Drozze" på Yttermitt , Josef  är även han ett alternativ men behöver någon veckas träning till för att komma igång efter sin tråkiga fotskada !
trevliga "problem" har vi att lösa inför morgondagen , alla nämda spelare känns som bra altenativ och dom som inte kommer lira blir säkert besvikna ... precis som det ska vara !!!!

Munktorp höll på att komma till start utan vänsterbacken Robert Hedman i kväll .... en viss kolega till mig glömde bort att kalla  till match :) Problemet är löst nu .... Fortfarande imponerad över att Norman kommer försöka lira i kväll trots sin elaka handskada ....

Uppladning inför kvällens match är för egendel inte bara vila och mat ... lätt benpass i morse för att "väcka" trötta ben till liv , sen blir det ett  pass på Natilus ... axlar står på programet !
Men först ska jag till mitt andra jobb ... jobbar halvtid på Ullvi och Halvtid på en skolenhet som heter Karamellen 2 , jobbar tillsammans med idel "köpingskändisar" .... Peter "bäret" Bärehag (elak lirare i KFF för några år sedan) Mattias "bissen" Larsson ( SM guld i bandy) Calle Johansson  (Kis bandy) "tror" dock INTE  att Calle lirar i Köping IS nästa år ....  

Seriepremiär !

Efter en mycket lyckad seriepremiär med Köping FF (seger 4-1 mot ÖSK U ) så är det i morgon (fre) dags för mitt andra lag , Munktorp BK , att inleda seriespelet ! Motståndare är en av seriefavoriterna Hallstahammar SK .
Då min Far driver företag i Hallsta så är vi "piskade" att vinna annars lär han få höra kommentarer från ortsbefolkningen ....
Läget i laget är enl följande, Windahl är sjuk och hans comeback i MBK får vänta, Adam Rådås är inte tillgänglig för spel och Bergdahl funderar ännu över spel el inte med MBK i år, Erik Paulsson sträckte sig i veckan och kommer inte till spel, Ståhl är sjuk även han, trots en del "avbräck" ställer vi ett bra lag på benen och är inställda på 90 min stenhård kamp !
Startelvan = Mario - Englund  Brunnberg  Erik G  Hedman - Johan J   Andersson   F.Gustavsson  Fager  Norman - Schönfeldt, noterbart är att Norman "biter ihop" och spelar trots en skadad arm .. starkt :)
Har börjat gymma på morgonen före jobbet dels för att hinna med och dels för att min "gymmpolare" Brunnberg just nu renoverar hus och inte hinner gymma. 05.45 ringer klockan 06.30 ska jag va på plats på gymet, tidigt för en morgon trött .. men 1a veckan med morgon gym har gått över förväntan fast man är bra mycket "klenare" på morgonen! inte läge för att "maxa" i bänk direkt .. pers i bänk = 165 kg ...
kul som fan med match i morgon ! senast jag lirade seriematch är snart 2 år sedan, får se om jag tycker det va lika kul efter matchen .. återkommer om det ..

Varför ?

Varför börja blogga , varför just jag ? Frågor jag och säkert en del av er undrar över ... har inget bra svar , skyller på Carl Juborg ... det här är hans ide :)
Jag kommer absolut bjuda på en hel del felstavningar och felaktiga "ordval" ... skum tomte mm mm .... men det bjuder jag på !
Förutom det kommer jag ge er min syn och tankar angående fotboll , framför allt ang Köping FF , Munktorp BK , Ullvigymnasiet och även om dom andra lokala lagen.
Givetvis kommer det en och annan kommentar om den stora "riktiga" fotbollsvärlden utanför KAK !

Mitt privatliv lämnar jag utanför denna blogg ... än så länge !

Finns även lite att skriva om styrketräning och golf .....

Lite kort info om mig , Tony Andersson 35 år , Tränare för Köping FF div 3 , Spelande tränare för Munktorp BK div 4 , Lärare för fotbollsgymnasium på Ullviskolan , Gymmar 4-6 pass i veckan , Golfar 1-4 ggr i veckan hcp 8.5 ... sen hinner jag inte mycket mer på en vecka ...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0