Uppdatering Köping FF....

Blir en lugn träningsvecka för lirarna i KFF av redan nämnd anl... träning torsdag är vad som gäller nu ..

Tanken var att lira match fredag mot Heby och Söndag mot Adolfsberg... Heby har ställt in fredagens match... spel i svenskacupen är anledningen ...

På spelarfronten är det fortfarande aktuellt med ...

Sebastian "Salle" Sallanto... "Salle" lirade match med FFF i fredags och dominerade givetvis matchen mot Himmeta... inte fan ska "Salle" lira i div 7 ... det hoppas jag vi kan få Syrianska att förstå ... det är fortfarande deras lirare och dom som "bestämmer" ... sen ska ju "salle" vilja lira div 2 ... men det tror jag mig veta att han vill.

Jonas Hammarlund... Hockeyn är över och jag hoppas på att Hammarlund kommer igång med träningen fullt ut med oss... och att Södra sätter ett "rimligt" pris på honom .. vill Södra stoppa en övergång har dom givetvis inga problem att göra det...

Josef Nordberg ... fortfarande våran spelare men bosatt i Fagersta för tillfället ... tror och hoppas vi kan lösa så Josef blir bosatt i Köping och spelar div 2 fotboll med oss...

En "nygammal" spelare är även aktuell för Köping FF .... en spelare som vart borta från klubben i två år vill nu tillbaka och är välkommen ... tror och hoppas vi kommer lösa även det...

Lite mindre än 5 veckor kvar till seriepremiär...

övrigt i truppen ....

Dennis Henic väntar på operation pga ljumskbock...

Martin Sjölund fick känning i baksida låret i senaste matchen ... inte ovanligt när det gäller Sjölund, ingen större fara men en vecka med fokus på rehab blir det ... och ingen match till helgen !

Christoffer Skoglunds fot smärtar fortfarande... hoppas han kan träna på torsdag och lira på söndag ...

Filip Hirvelä vilar denna vecka ...är igång nästa tisdag igen !

Yasser Moradian gick av söndagens match med en sträckning/ bristning i låret... hoppas på en sträckning ...

Mikael Gustavsson har vart sjuk över en vecka nu ....


Kommentarer
Postat av: yrkis

Wiker?

2009-03-17 @ 23:08:44
Postat av: g.c.

adam Rådås?



vad är ett ri ligt pris?



orsak till filips långa vila?

2009-03-18 @ 06:23:38
Postat av: Leonora - The Crazy one

Godmorgon :)

allt väl?

2009-03-18 @ 06:29:11
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Amer Filipovic kanske...

2009-03-18 @ 07:05:23
Postat av: g.c.

ja amer!

2009-03-18 @ 09:04:11
Postat av: Diljen

Problemet är ju för er att övertyga honom om varför han kan spela division II, men inte division I?

2009-03-19 @ 00:25:16
URL: http://www.braxingen.se
Postat av: Tråkigt

Känns som Amer strular en del nu.. Först Skriver han på för Kungsör, för att sen börja träna med Syrianska dit han vill gå. Där stoppas övergången av ekonomiska skäl beroende på att det finns utbildnings pengar med i bilden. Han bestämmer sig återigen för Kungsör men tröttnar enligt säkra källor pga att träningarna innehåller en del löpning utan boll. Helt ärligt så är han väl ingen storstjärna i Kungsör heller, och gjorde endast en bra vår förra säsongen. Detta pga att han missade stora delar av sommar och höst träningar.Inget ont om grabben men känns som Div 3 borde vara ett första steg för han att ta. Om KFF behöver bredda truppen och för att hålla bra klass på U-laget så tycker jag att han ska spela där.

2009-03-19 @ 09:20:55
Postat av: fff

Tror sallanto har för dåligt med tid att träna/spela div 2. Skillnaden i träningsmängd är väl inte enorm jämfört med div 1 som han väljer att inte spela. Tror nog ni kan glömma "Salle" tyvärr. Antingen blir det Syrianska eller FFF tippar jag på...

2009-03-19 @ 09:48:48
Postat av: Tony Andersson

Tidsmässigt är det ju givetvis en enorm skillnad för Salle att träna med Syrianska jämfört med KFF ... Salle bor ju i Köping och har desutom inget körkort... att ta cykeln upp på IP jämfört med tåg/buss till västerås handlar om många många timmar...

Något problem för oss att övertala Salla att lira div 2 istället för div 1 är det inte...

Ni verkar ha missförstått det hela .. Salle har själv valt att flytta hem... utan körkort blir det nästan omöjligt att pendla till västerås för fotbollsträning , speciellt som nybliven pappa... och med den kvalitén Salle har tycker jag givetvis han ska lira med oss i div 2 och inte Forsby i div 7 ... även om det givetvis blir underhållning på hög nivå att se Salle snurra med vilsna div 7 spelare :)

2009-03-19 @ 11:52:28
Postat av: FFF

Hoppas verkligen han väljer Forsby. Finns väl redan spelare så det räcker i Kff.

2009-03-19 @ 13:30:39
Postat av: keane

kff behöver väl allt av klass nu när dom kliver upp, ingen har som sagt spelat på den nivån och enligt tony har dom sveriges mest orutinerade trupp i div2. jag tror ju inte att 11-15 spelare utvecklas ett snäpp till, ett par tar säkert klivet och blir bättre men att hela truppen gör det...nja??? det märks direkt när en eller ett par faller ur ramen i 2an, tyvärr. vore bra för kff om dom kunde få salle!

2009-03-19 @ 16:10:35
Postat av: fff

Jo men frågan är ju vad han själv har för tid att lägga på fotbollen i år. Och som jag förstår det så finns väl antagligen inte tiden eller motivationen, eller en kombination av dessa två, för att träna så pass hårt och mycket som man behöver för att kunna uträtta något i div.2 med kff. Jag menar, skulle han inte sökt sig direkt till kff om han velat spela där? Nu har han ju sökt sig till fff istället och det talar för något i mina ögon iaf. Sen om folk (tyckare) känner att det är fel, det får väl stå för dom. Man kan aldrig säga att någon gör fel om dom bara väljer efter sina förutsättningar gällande tid eller motivation eller kombinationen av dessa två! Har man inte tid eller lust så är det väl inte fel att spela div.7, oavsett hur duktig eller dålig man är som fotbollsspelare. Sen hur det är i Salles fall exakt det vill jag inte säga med säkerhet. Visst kan folk tycka att det är konstigt att en spelare som förra året var mer eller mindre ordinarie i div.2 väljer att spela div.7-fotboll året efter, men som sagt, säkert har det sina förklaringar. Tror förresten inte Syrianska skulle va så jättesugna på att släppa honom till kff heller. Inte utan en viss betalning.

2009-03-20 @ 10:18:48
Postat av: fff

Tror också på stor underhållning att se salle snurra i div 7 hehe

2009-03-20 @ 10:22:48
Postat av: sveriges bästa

Sveriges bästa div.7-spelare?

2009-03-20 @ 10:35:01
Postat av: keane

nog lättare att bara gå ner o latcha lite med forsby om man inte vet vad man vill än att gå ner på kff.s träning.

2009-03-20 @ 17:59:04
Postat av: Anonym

sallanto

1. han har ett körkort, kanske ska sluta lyssna på allt som sägs. fel att skriva i bloggen att han inte har det, jag tror mig veta varför du skrev så.

2. han är inte intresserad av att träna flera dagar i veckan nu när han har barn. varken kff eller syrianska.

2009-03-20 @ 22:22:52
Postat av: Tony Andersson

Jag skrev så för att jag trodde det var så efter att jag själv hadde pratat med "salle" ... bevisligen så missförstog jag.

Givetvis måste "Salle" själv vilja lira i KFF... vilket han vill för ett par veckor sedan då jag själv pratade med honom !

2009-03-22 @ 19:27:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0