Är vintern slut nu ??

Att jag är och har vart otroligt trött på vintern har troligen inte undgått någon av mina trogan läsare... lite vårvärme har vi fått nu dom senaste dagarna ... vågar man tro och hoppas att vintern släppt sitt grepp ?
Ett och annat bakslag med kyla och snö kommer troligen .. men inte under någon längre tid hoppas jag ...
En sak har dock vart väldigt possitivt med denna vintern ... det har inte blåst ... knappt en träning nere på "blåshålet" krillan har vi haft ... med våren kommer oftast även vinden .. . och blåser det i övriga staden så kan ni vara säkra på att det är halv storm nere på krillan ... men både värme och vindstilla är nog svårt att få varje pass :)

Börjar bli ont om tid inför seriestarten för dom lag som ska lira på naturgräs... behövs verkligen att värmen kommer nu direkt .. annars får vi nog se en del inställda premiärmatcher .. eller lag som hyr in sig på dom olika konstgräsplanerna som finns ... för inte fan lirar något lag på grus nu för tiden ??? fotboll på grus är lika med ... hittar inget som är lika jävligt...
 
Köping FF tränar kl 16.30 idag på krillans konstgräsplan ... i flera plussgrader och .. törs man tro på vindstilla till 16.30 ... vore grymt skönt ...

Kommentarer
Postat av: kurt olsson

det är väl ingen som klarar av att lira på grus nu för tiden. det gör väl för ont.annat var det på min tid. det var bättre förr.

2009-03-19 @ 13:31:43
Postat av: Tony Andersson

Den som på allvarl påstår att det var bättre för när vi pratar konstgräs vs grus... ja den personen har drabbats av något allvarligt och bör uppsöka sjukvård snarast...

Sen finns det vissa saker som va bättre för .. inte många ... och grus är garanterat INTE en av dessa saker...

Tänk er en grusmatch på krillan, tidigt i feb, -2 grader , givetvis kraftig vind .. stenhård plan ... dåliga bollar... jävlar vad man längtar tillbaka till den tiden :)

2009-03-19 @ 13:56:01
Postat av: Meijer

Har fyra gräspass i benen redan =)

2009-03-19 @ 15:03:49
Postat av: #21

Tony, vindstilla på krillans konstgräsplan? Det har det ju inte vart sen Chips-Runes storhetstid på Hantan.

2009-03-19 @ 15:42:24
Postat av: keane

hellre centralvallens grus än kristinelunds konstgräs som det är just nu.

2009-03-19 @ 21:53:55
Postat av: Tony Andersson

Keane har du inte vart på Krilan på länge ? Krillanskonstgräs har den senaste tiden ( efter det heta mötet) hållt den kvalité man kan kräva av denna typ av plan ! finns inget att klaga på !

2009-03-20 @ 12:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0